U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Vastgoedwinkel.

VLABEL schattingsrapport

U heeft een schattingsverslag nodig specifiek voor de aangifte van een nalatenschap? Dan heeft u een schattingsverslag van een (VLABEL) erkend schatter-expert nodig.

Bindende schatting

U heeft een schattingsverslag nodig voor een schenking, vereffening-verdeling of andere. Doe beroep op een (VLABEL) erkend schatter-expert en krijg een correct inzicht in de waarde van uw vastgoed.

Gratis schatting

U wenst uw vastgoed te verkopen en overweegt een samenwerking met ons vastgoedkantoor? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling en advies op maat.

EPC-Attest

Het Energie Prestatie Certificaat is een verplicht attest bij de verkoop of verhuur van uw woning en geeft u een duidelijk inzicht in de energiezuinigheid van uw eigendom.

Asbestattest

Het asbestinventarisatie attest is verplicht sinds 23 november 2022 bij iedere vastgoedtransactie onder levenden van toegankelijke constructies gebouwd vóór 2001.

Elektrische keuring

Een elektrische installatie ouder dan 25 jaar, niet meer in het bezit van een geldig keuringsbewijs of een herkeuring nodig? Laat uw elektrische installatie opnieuw controleren.

Keuring stookolietank

Een ondergrondse of een bovengrondse stookolietank? Een stookolietank van meer of minder dan 6.000 kg (5.000 l)? Wij bezorgen u een keuring op maat.

Vastgoedfotografie

Een professionele fotoreportage van uw vastgoed is anno 2024 een absolute must. De foto’s van uw eigendom zijn het uithangbord van uw zoekertje.

Plaatsbeschrijving

Een gedetailleerde beschrijving nodig bij in- of uittrede van verhuur of in het kader van (grote) bouwwerken? Laat alles vastleggen en voorkom onenigheid nadien.

Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV