U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9620 Zottegem

Omschrijving

Te slopen OB op een mooi perceel van 630m² te Oombergen

Deze eigendom is strategisch gelegen langs de Steenweg op Aalst, vlakbij het kruispunt 't Voske (N42 en N46) te Oombergen (Zottegem). De eigendom geniet veel visibiliteit, is uiterst vlot bereikbaar en heeft verschillende openbare parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur.
Het huis met garage is te slopen en biedt de mogelijkheid tot het bouwen van één open bebouwing. Het perceel heeft een straatbreedte van +/- 14m en een totale oppervlakte van 630m². Er is een oriëntatie op het noordoosten.
Er werd reeds een vergunning afgeleverd voor het slopen van deze eigendom doch is het interessant om als nieuwe eigenaar hieraan te verzaken en een nieuwe vergunning aan te vragen voor sloop in combinatie met een bouwaanvraag voor een vervangende nieuwbouw (mogelijkheid tot bouwen à 6% BTW).
Bij het optrekken van een vervangende nieuwbouw zal men rekening dienen te houden met de gewestelijke rooilijn + bouwlijn, de bouwvrije zijstroken zijn min. 3m. Hierdoor zal men een gevelbreedte van +/- 7,5m à 8m overhouden. In de achtertuin kan men uitgaan van het gebruikelijke max. 40m² aan afzonderlijk(e) bijgebouw(en).
EIGENDOM MET VEEL POTENTIEEL OP STRATEGISCHE LOCATIE!
EPC: 1.457 kWh/(m² jaar), energielabel F (renovatieplicht). Woongebied met landelijk karakter, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen, P-score: A, G-score: A.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV