U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9620 Zottegem

Omschrijving

Totaal te renoveren/te slopen woning op perceel van 1.036m² te Oombergen

Deze eigendom is centraal gelegen nabij de dorpskern van Oombergen, kruispunt 't Voske (N42 en N46) en het centrum van Sint-Lievens-Houtem. Op wandelafstand, via de veldwegels, bevindt zich het pittoreske gehucht Cotthem.
Het perceel heeft een straatbreedte van +/- 26m en een totale oppervlakte van 1.036m². Aan de straatzijde bevindt zich een woonhuis met garage (en oprit). Het oorspronkelijke woonhuis dateert van einde de jaren 1800 en werd voor het laatst fysiek gewijzigd in 1970.
Het woonhuis beschikt over een ruime inkomhal, verschillende salons/eetkamers, keuken, badkamer, verschillende slaapkamers, kelder en zolder. Grote garage met tevens een grote kelder en zolder. De eerste verdieping heeft een plafondhoogte van 1,85m tot 2m. Zeer mooi stuk achtertuin (en zijtuin) met zuidoriëntatie en prachtig zicht op de achterliggende velden en bossen (vallei van de Cotthembeek en omringende kouters).
Een totaalrenovatie van het woonhuis is noodzakelijk om te voldoen aan het hedendaags wooncomfort en normering. Bij sloop van de bestaande constructies kan er een mooie open bebouwing gebouwd worden. In dit laatste geval dient men de voorbouwlijn van huisnummer 91 te volgen en dient men een zijdelingse bouwvrije strook van 4m te laten.
EIGENDOM MET VEEL POTENTIEEL OP GOEDE LOCATIE!!
EPC: 1.268 kWh/(m² jaar), energielabel F (renovatieplicht). Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 2/04. P-score: D, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen. Vastgesteld geïnventariseerd erfgoed (landschapsatlasrelict).
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV