U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9860 Oosterzele

Omschrijving

Te renoveren/slopen woning op perceel van 1.334m² op topligging

Deze eigendom is gelegen in een residentiële, rustige en groene buurt te Oosterzele. Doch, zéér strategisch vlakbij de N42 en centraal tussen de centra van Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem.
Het perceel heeft een oppervlakte van 1.334m², een straatbreedte van +/- 20m en een perceeldiepte van +/- 67m. Er is een hoofdzakelijk zuidgerichte tuin met prachtig zicht op de achterliggende velden en bossen. De woning dateert van de jaren '60 en geniet een stevige structuur (alle verdiepingen in beton). Een totaalrenovatie is noodzakelijk om te voldoen aan alle hedendaagse normen en comfort of een sloop van de bestaande constructies met het zicht op nieuwbouw.
Indeling: het gelijkvloers heeft een inkomhal, woonkamer vooraan, leefruimte achteraan, keuken, berging en toilet. De verdieping heeft een nachthal en telt verder 4 slaapkamers en een kleine badkamer. Zolder aanwezig, toegankelijk via valluik. Kelder aanwezig.
EIGENDOM MET VEEL POTENTIEEL OP TOPLIGGING!!
EPC: 1473 kWh/(m² jaar), energielabel F (renovatieplicht). Landschappelijk waardevolle agrarische gebieden + woongebieden met landelijk karakter, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV