U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9860 Oosterzele

Omschrijving

Op te frissen HOB met garage te Oosterzele

COMPROMIS IN OPMAAK - Deze solide 3-gevelwoning dateert uit de jaren '80 en bevindt zich te Kalle in het immer rustige en landelijke doch centraal gelegen Balegem (Oosterzele). De woning is in verzorgde staat maar op te frissen anno 2024. Het treinstation, winkels, de N42, ... bevinden zich vlakbij.
Indeling: inkomhal, toilet, gezellige leefruimte met aansluitende eetplaats, keuken met aansluitend de berging/wasplaats en badkamer met lavabo en ligbad.
Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers, 1 kleinere slaapkamer.
Er is een zolder, bereikbaar via valluik (beperkt geïsoleerd, niet ingericht) en een droge kelder.
Buiten zijn er +/- 3 parkeerplaatsen op eigen terrein en een afzonderlijke garage. Er is een uitgestrekte tuin met zicht op groen.
Elektrische verwarming, ramen dubbele beglazing (ALU profielen), constructie in beton. EPC: 964 kWh/(m² jaar), label F (renovatieplicht), bewoonbare oppervlakte volgens EPC: 131 m² (kelder, garage en zolder zijn niet meegerekend), KI: €545, elektrische installatie niet conform het AREI.
Woongebieden met landelijk karakter, landschappelijk waardevolle agrarische gebieden, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. P-score: A, G-score: A. Geen risicozone voor overstromingen.
U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV