U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9550 Herzele

Omschrijving

Energiezuinige woning (label A) met grote tuin te centrum Herzele

MAAK SNEL UW AFSPRAAK VOOR DE BEZOEKDAG, ZATERDAG 15 JUNI!
Deze eigendom bevindt zich te centrum Herzele, nabij sporthal 'De Steenoven', de Burcht en de winkelstraten Kerkstraat en Groenlaan.
De zeer ruime woning (264m²) met inpandige garage en bijgebouw (40m²) werd begin de jaren 2000 gebouwd op een perceel grond van 1.120m². De woning geniet een stevige basis (alle verdiepingen in beton) en werd afgewerkt met kwalitatieve materialen. Achteraan de eigendom bevindt zich een wandelpad, toegankelijk via een hekje, dat uitgeeft op de autoluwe Trotstraat en Hofstadstraat. De tuin en achterliggende weides/kouters zijn gelegen in agrarisch gebied en garanderen een levenslang groen uitzicht. Tevens zijn er tal van wandel- en fietsroutes in de kouters richting Hillegem,....
Indeling: Inkomhal met vestiairemogelijkheid, gastentoilet, ruime en lichtrijke woonkamer met sfeervolle speksteenkachel, veranda, inbouwkeuken met plaats voor eettafel, dubbele garage met achteraan dubbele deur naar de tuin. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers, een recent vernieuwde badkamer, apart toilet en een wasplaats/berging. De tweede verdieping telt nog eens twee bijkomende kamers (invulling naar eigen behoefte) en een zolderberging. Extra zolder aanwezig onder het dak. Bijgebouw in de tuin aanwezig.
Achter de woning bevindt zich een groot en prachtig terras met (onverwarmd) inbouwzwembad waar men volledig tot rust kan komen. Daarachter is er een grote en leuke tuin, ideaal voor spelende kinderen. De tuinzone is verdeeld in verschillende dierenverblijven (waarvan één volledig ondergaasd) voor kleinvee, kippen, konijnen,...
Oa. uitgerust met 22 zonnepanelen, alu ramen met HR-glas en muggenramen, CV condensatieketel op aardgas (Viessmann), regenwaterput, waterverzachter.
TOFFE EN RUIME GEZINSWONING MET VEEL POTENTIEEL AAN EEN JUISTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING!!
EPC: 89 kWh/(m² jaar), energielabel A. Woongebied + landschappelijk waardevol agrarisch gebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zoekt?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV