U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9550 Herzele

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 kamers en tuin centrum Herzele

COMPROMIS IN OPMAAK - Deze strategisch gelegen tussenwoning dateert uit de jaren '50 en bevindt zich langs de Kerkstraat te centrum Herzele. De eigendom is uiterst centraal gelegen, tussen de Groenlaan en de Stationsstraat. Winkels, de Burcht, het treinstation, ... bevinden zich vlakbij. De woning is een voormalig handelshuis en werd nadien voor een geruime tijd verhuurd als woonhuis, de eigendom is op te frissen/te renoveren.
Indeling: open leefruimte met aansluitende eetplaats, bureau (vroeger garage), toilet, ruime keuken, badkamer met bad en lavabo, veranda, buitentoilet, berging met verwarmingsinstallatie en stookolietank, binnenkoer met aansluitend een uitgestrekte, zonnige tuin. De tuin grenst achteraan aan een doorgang welke uitgeeft op de Bevrijdingsstraat.
Eerste verdieping: 3 slaapkamers. Tweede verdieping: zolder, bereikbaar via vaste trap. Er is een droge kelder.
Men kan eenvoudig parkeren voor de deur of aan de overkant van de straat. Dakbedekking vernieuwd, onderdak reeds aanwezig. Ramen grotendeels dubbel glas, houten profielen, centrale verwarming met stookolie, verdiepingen met houten roostering. EPC: 468 kWh/(m² jaar), label E (renovatieplicht), bewoonbare oppervlakte volgens EPC: 140 m² (kelder, zolder en aanbouwen zijn niet meegerekend), KI: €867, elektrische installatie conform het AREI.
INTERESSANT RENOVATIEPROJECT, UITERST CENTRAAL GELEGEN + GROTE TUIN!
De naastgelegen woning te Kerkstraat 11 is eveneens te koop, u kan deze woning tevens terug vinden op de website janssens-leroy.be.
Woongebieden, geen vergunning uitgereikt (gebouwd voor 1962), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. P-score: A, G-score: A. Geen risicozone voor overstromingen.
U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV