U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9420 Erpe-Mere

Omschrijving

Karaktervolle, te renoveren HOB met tuin te Aaigem

Deze karaktervolle sixtieswoning geniet een groene, doch centrale ligging te Aaigem. Strategisch gelegen t.o.v. belangrijke verkeersaders en de (winkel)centra van Erpe-Mere, Herzele, Haaltert, Aalst,... Er is een bushalte voor de deur, het station van Burst ligt op wandelafstand en de E40 te Erpe-Mere is op een vijftal minuten met de wagen bereikbaar.
De eigendom is van het type halfopen en heeft een grondoppervlakte van 1.132m². De woning dateert van begin de jaren '60 en geniet een stevige (beton) structuur, de vrijstaande garage werd begin de jaren '70 bijgebouwd. De eigendom is gelegen in een groen kader en met prachtig zicht achteraan.
Indeling: het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, woonkamer met veel lichtinval, grote keuken in L-vorm, veranda, badkamer en kleine garage/grote berging. De verdieping heeft een nachthal en telt verder vier slaapkamers (twee zeer grote, één middel en één kleine kamer). Kelder en zolder aanwezig. Ruime vrijstaande garage links van de woning.
De woning heeft nood aan een renovatie om te voldoen aan het hedendaags wooncomfort. Het dak werd +/- 15 jaar geleden reeds vernieuwd.
Grote tuin aanwezig met zuid oriëntatie. De omliggende velden zijn volgens hun bestemming gelegen in agrarisch gebied en verzekeren dus voor altijd een open uitzicht.
LEUK RENOVATIEPROJECT OP UITSTEKENDE LIGGING, AAN DE JUISTE PRIJS!!
EPC: 927 kWh/(m² jaar), energielabel F (renovatieverplichting). Woongebied met landelijk karakter + landschappelijk waardevol agrarisch gebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zoekt?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV