U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1570 Galmaarden

Omschrijving

Ruime villa met unieke architectuur en tuin te Tollembeek

Deze instapklare open bebouwing is centraal gelegen in het landelijke Tollembeek. In de onmiddellijke omgeving, te voet of binnen enkele minuten met de wagen, bevinden zich het centrum van Galmaarden, allerhande winkels, scholen, cultuurcentrum Baljuwhuis, de Markevallei voor natuurliefhebbers, de Congoberg en Bosberg voor sportliefhebbers,... Wie gebruik maakt van het openbaar vervoer kan de lijnbus nemen letterlijk voor de deur of de trein te Tollembeek of Galmaarden. Brussel bevindt zich op een twintig-, dertigtal minuten rijden met de wagen.
De villa werd opgetrokken in 1996, uitgebreid in 2002 en onderging in 2023 enkele opfrissingswerken. Deze geniet een zeer stevige structuur en werd uitgerust met uitsluitend kwalitatieve materialen. De atypische architectuur en indeling maken het uniek. Het groene kader, de fraai aangelegde, zuid georiënteerde tuin voorzien van alle privacy én het prachtig vergezicht achteraan geven u dagelijks een instant vakantiegevoel.
Indeling: het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal met vestiaire, gastentoilet, polyvalente ruimte, bureau, ruime en lichtrijke woonkamer met design kachel, ruime ingerichte (halfopen) keuken en twee bergruimtes. De verdieping beschikt over een master bedroom met dressingwand die doorgeeft naar de ruime badkamer én drie gelijke kinderkamers. Leuke speelruimte boven de keuken (in de nok van het dak), toegankelijk via een laddertje. De polyvalente ruimte kan dienst doen als praktijkruimte, hobbykamer,... Vanuit de woonkamer en keuken is er toegang tot het gezellige terras en tuin met zuidoriëntatie. Oprit aan de voorzijde.
UNIEKE EIGENDOM OP UITSTEKENDE LIGGING, MET DE JUIST PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING!
De belangrijkste materialen/afwerking opgesomd: CV op aardgas (condensatieketel, Viessmann), aluminium ramen met HR-beglazing en ventilatieroosters, volledig geïsoleerd (vloeren 5cm PUR, muren 5cm en 8cm XPS, dak 12cm rotswol), alarmsysteem aanwezig, regenwaterput aanwezig (10.000L), dak uit natuurleien.
EPC: 269 kWh/(m² jaar), energielabel C. Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zoekt?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV