U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8430 Middelkerke

Omschrijving

Recent duplexapp. met 2 terrassen in winkelstraat Middelkerke

Deze eigendom is gelegen in de Kerkstraat, de bruisende winkelstraat van Middelkerke, welke uitgeeft op de zeedijk. Alle winkels, horeca, park, sportinfrastructuur, openbaar vervoer,... zijn in de onmiddellijke omgeving. Het nieuwe casino ligt op een tiental minuten wandelen.
Dit unieke en lichtrijke appartement is gelegen op de bovenste verdiepingen (4 en 5) in een kleinschalige residentie "Pinokkio", bestaande uit 5 entiteiten. Het gebouw werd opgetrokken in 2013 en afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve-/luxematerialen én beschikt over een lift.
Indeling: gezellige woonkamer met gashaard en inbouwkast, ruime open keuken met groot eiland (voorzien van alle inbouwtoestellen) en grote raampartij, aangrenzende berging voor provisie en wasmachine/droogkast, ruim gastentoilet. De verdieping heeft een nachthal, twee slaapkamers, een bureau, ruime badkamer met lavabomeubel, ligbad, een apart toilet en een kleine zolderruimte. De nachthal, de slaapkamer(s) en bureau zijn allen voorzien van inbouwkasten en vast bureaumeubilair, bijgevolg zijn er geen aparte kasten nodig.
Overname (losse) meubels mogelijk. Gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw. Optie tot aankoop van een volledig afgesloten garage met sectionaalpoort op +/- 50m van het appartement voor € 70.000.
PRACHTIG APPARTEMENT MET OPTIMALE BENUTTIG VAN ALLE RUIMTE EN GROOT ZONNETERRAS!!
CV op aardgas (HR-ketel), PVC ramen met HR-glas, conforme elektriciteit, ventilatiesysteem C, volledig geïsoleerd. Geen kosten aan het gebouw (mede-eigendom) op til.
EPC: 141 kWh/(m² jaar), energielabel B. Woongebieden, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zoekt?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV