U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9620 Zottegem

Omschrijving

Energiezuinig tweekamerappartement met garage te Zottegem

COMPROMIS IN OPMAAK - Dit gezellig en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers en garage bevindt zich langs het Heilig Hartplein te Bevegem. Het appartement situeert zich op de 3e verdieping van de residentie Egmont en verkeert in goed onderhouden staat. Het stadscentrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, openbare parking, enz... bevinden zich vlakbij! Er is een lift aanwezig in het gebouw.
Indeling: inkom, lichtrijke en open leefruimte/eetplaats, keuken met aanpalend balkon, badkamer met douchebad en dubbele lavabo, afzonderlijk toilet, vestiaire, 2 ruime slaapkamers.
De garage bevindt zich achteraan het gebouw en is voorzien van een automatische poort, er is licht en elektriciteit aanwezig. De garage is optioneel aan te kopen aan 20.000 euro. De eigendom is momenteel verhuurd.
IDEAAL APPARTEMENT VOOR WIE EEN BETAALBARE EIGENDOM NABIJ HET CENTRUM WENST, OOK INTERESSANT ALS OPBRENGSTEIGENDOM! CV op aardgas (blokverwarming), ramen dubbel glas (ALU + houten profielen), EPC: 177 kWh/(m² jaar), energielabel B, elektrische installatie niet conform het AREI. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag dd. 26/02. Geen risicozone voor overstromingen, P-score A, G-score A.
U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Janssens & Leroy Makelaars BV